İSTANBUL / ÜMRANİYE - Fatih İlkokulu

Fatih İlkokulu

Çakmak Mah. Varan Cad. Mimoza Sok. No 4 Ümraniye/İstanbul
Vizyon
Türk Milli Eğitimi’nin genel amaçları ve temel ilkeleri doğrultusunda sorumluluk sahibi bireyler yetiştiren, çalışanları ve öğrencileri ile yenilikleri takip eden, bilgilerini hayata geçiren, verimliliği ve kaliteyi sürekli artıran, öğretmen-öğrenci-veli diyaloguna önem veren; disiplini, vizyonu, dinamik kadrosu, çağdaş eğitimi; sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerdeki başarıları ile kendini kanıtlamış köklü bir okul olmak.
Misyon
Ülkemizi ve kültürümüzü çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak bilgi ve beceriye sahip bireyler yetiştirmek.
Başarılar
2015/2016 öğretim yılında okulumuz, Ümraniyedeki ilkokullar arası yapılan futsal maçlarını birincilikle bitirerek ŞAMPİYON olmuştur. Öğretmen, öğrenci ve velilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.
Öğretim Şekli :İkili Öğretim Sabahçı-Öğlenci
Sabahçılar 07:30 - 12:20 Öğlenciler 12:50 - 17.40
Doğalgaz Kazanı ile Kalorifer
Ulaşım
Ümraniyeden Geçen Otobüsler 131T-131YS-10 Kadıköyden Geçen Otobüsler 14ES-13 Bunların Haricinde Tepeüstü Durağında İnilerek Özgür Sokak veya Poyraz Sokak Takip Edilirse Okulumuza Ulaşılır.Ümraniye İtfaiyesinin Karşısında Ağaoğlu MyCitynin Yanındayız.
Merkezi
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İl Merkezine 15 Kilometre (Eminönü İlçesi Baz Alınarak) İlçe Merkezine 2 Kilometre
Sınıflar Arası Yarışmalar